Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/schultz-co.dk/dallerupmodecenter/wp-includes/post-template.php on line 265

S. Dallerup – Livsstils og mode blog

Copenhagen Fashion Week

Som navnet på min dejlige blog nok antyder har jeg også en forkærlighed for mode. Derfor fulgte jeg også intenst med i Fashion week i København. Der var navne som, By Malene Birger, Samsø Samsø, Anne Sofie Madsen, baum und pferdgarten og mange mange mange flere. En af mine klare favoritter er CIFF, her kan du se deres lækre kollektion. Der er bare noget over deres design, det er våget og skørt samtidig med at de bruger nogle lækre farver. Specielt deres pastel er fedt :)

En skam der ikke er et børne modeshow. Jeg kan lige forestille mig alt det lækre børnetøj og gud hvor kunne man købe sig fattig, men det ville nu også være synd for børnene hvis de skulle gå et modeshow.. hmm, tilbage til emnet :)

Som sagt så elsker jeg mode dog er jeg bare amatør indenfor området. Men elsker at shoppe og gå på jagt efter noget fedt tøj som passer til min egen stil. Et sted jeg også tit finder min inspiration er hos Elle… Her har de alle de fede artikler og en masse gode tips og tricks så os amatører også kan være lidt med på beatet :) Derudover har de også lidt sladder, og hvem kan ikke lide sladder? 😉 Jeg elsker det hvertfald…  Hos Elle bliver man bare holdt godt opdateret på hvad der sker i modeverden – mit yndlingsblad :)

Leave reply

Back to Top