Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/schultz-co.dk/dallerupmodecenter/wp-includes/post-template.php on line 265

S. Dallerup – Livsstils og mode blog

En god nats søvn

Vores seng

Da jeg nu er så godt i gang med at lave diverse opfordringer, så følger der her endnu en. For jeg tror jeg muligvis har gjort mig mit bedste køb i denne måned, og jeg er lige ved at tage sidste måned med. Ja, der er et nyt super køb i mit ModeCenter :)

Der er kommet nyt til i soveværelset. Og da jeg er lidt af en sovetryne, så er det nok derfor min begejstring er så stor som den er, men hold da op hvor er jeg altså også bare glad for dette. Jeg ha r købt nye dyner til mig og kæresten. Og hans begejstring er næsten lige så stor som min. Næsten.

Jeg har købt disse silkedyner, og efter som at jeg for godt en måned siden fik nyt sengetøj fra min kære mor, ja, så kan vi næsten ikke vente med at komme i seng hver aften.

 

Ja, jeg er faktisk blevet lidt stolt af denne seng. Det ligner jo en lækker og vel redt hotelseng :) Og sjovt nok så bliver de fleste film nu set inde i soveværelset, i stedet for inde på sofaen.

Læs lige her engang hvad søvn kan gøre for dig og din krop. Ja, jeg er glad for at jeg nu sover som en engel :)

Leave reply

Back to Top