Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/schultz-co.dk/dallerupmodecenter/wp-includes/post-template.php on line 265

S. Dallerup – Livsstils og mode blog

En opfordring til jer alle

Sofie's blog

Jeg må simpelthen indrømme at denne tøs, bare har noget helt specielt, men ikke mindst så har hun en helt igennem gude skøn blog. Og kigger man på hvor mange “følgere” hun har rundt omkring på de forskellige sociale medier, så er man ikke i tvivl om at hun gør et eller andet rigtigt.
Men hvad er det så hun gør og kan?
For mig er der ingen tvivl om hvem jeg helst besøger på blog netværket kaldet Looklab. Det er altid hendes, og altid som den første. Og hvem er det så. Jo, det er naturligvis den skønne Sofie.

Jeg syntes rigtig mange modebloggere har en tendens til at skal slå hinanden i “det nyeste nye” og som regel bliver det en tand for meget eller vildt til den “normale” mode interesseret pige eller kvinde om man vil. Her syntes jeg især at Sofie formår at holde sig adskilt fra disse, og dermed ikke sagt at Sofie’s indlæg ikke viser det nyeste nye, men det er bare gjort på en meget mere hyggelig og hverdags-agtig måde, hvilket jeg finder rigtig lækkert.

Dermed er stort LIKE fra Sophie til Sofie  ; )

Leave reply

Back to Top