Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/schultz-co.dk/dallerupmodecenter/wp-includes/post-template.php on line 265

S. Dallerup – Livsstils og mode blog

Hvorfor spiser gravide de mest underlige ting?

Gravide kvinder får nogle gange lyst til at spise de mest underlige ting, her den anden dag læste jeg om en kvinder, der spiste vaskepulver og jord og jeg har hørt om en anden der spiste skosværte! Så underlige ting spiste jeg godt nok ikke da jeg ventede lille tot. Men hvorfor spiser gravide kvinder alle de underlige ting? Nogle påstår at det er skrøner, men jeg kan tale for mig selv og sige at jeg mærkede en ændring i mine madvaner, dog ikke så drastiske som jord og vaskepulver. Jeg læste en artikel i går om netop gravide og mærkelige spisevaner og her siges det, at man faktisk ikke ved hvorfor kvinder får lyst til de her mærkelige ting. Men det kunne godt være fordi kroppen faktisk beder om vitaminer og andre ting den mangler.  Den med jord, vaskepulver og skosværte tror jeg nu ikke helt på. Bare fordi man bliver gravid bliver man jo ikke gak-gak i låget og sætter tænderne i muldjord vel?

Ja, jeg fik også selv lyst til nogle lidt anderledes ting, som en overflod af is og chokolade, men aldrig sådan nogle underlige ting som man normalt ikke ville spise. For mig var det mere ting jeg ikke kunne udstå, hverken synet eller lugten af, f.eks. bacon og andre ting der havde den der klamme fede røg lugt. Med mig selv som eksempel, vil jeg mere sige at det er mængden af mad og den pludselige træng som opstår på et split sekund, hvor man bare MÅ have chokolade eller is og manden så må traske afsted en sen aften, for han frygter hvad der sker hvis det hormonelle moster ikke får hvad hun vil have. Ej så slemt var det nu ikke 😉

Men tror altså ikke helt på at kvinder spiser så vilde ting som nogle påstår. Måske nogle ganske enkelte, men størstedelel, tror jeg, bare spiser mere og får pludselige trange så manden må på tur.

Leave reply

Back to Top