Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/schultz-co.dk/dallerupmodecenter/wp-includes/post-template.php on line 265

S. Dallerup – Livsstils og mode blog

Laekkkert silkesengetoj til familien

silke

Det er skønt at være en lille familie, men der er også nogle bekymringer involveret i det her med at have en ny slags ansvar på sine skuldre. Der er så mange allergifremkaldende og usunde tilsætningsstoffer i mad, tøj, legetøj, sko, shampoo og alt muligt andet. Det kan godt virke lidt overvældende at være forbruger og mor på en og samme tid. Jeg har i hvert fald aldrig læst varedeklerationerne så nøje før, som jeg gør nu.

Derfor er jeg også super glad for, at jeg har fundet en løsning på problemet med husstøvsmider. Jeg kan slet ikke holde ud at tænke på, at vi deler seng med en masse små kryb, og de er godt nok klamme at se på, så jeg har længe været lidt febrilsk med at få vasket dyner og sengetøj mindst en gang om ugen. Men nu har jeg så investeret i et par silkedyner, fordi jeg har læst, at de skulle skabe et miljø som husstøvsmiderne ikke kan lide at leve i.

Og det kan jeg virkeligt anbefale til andre bekymdrede mødre med tendenser til rengøringsvanvid! Jeg er så lykkelig for at lægge mig ind under dynen hver eneste aften med tanken om, at jeg ikke skal sove sammen med en masse kryb og kravl, og samtidigt med en gennemført følelse af at være omgivet af luksus. Silken er bare flot at se på og super dejligt at ligge i. Jeg fornemmer også på resten af familien, at de er glade for de nye dyner, ikke mindst fordi vi har fået smukt matchende silkesengetøj at pakke dem ind i!

 

 

 

 

Leave reply

Back to Top