Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/schultz-co.dk/dallerupmodecenter/wp-includes/post-template.php on line 265

S. Dallerup – Livsstils og mode blog

Min veninde er mystery shopper

shopper

Min veninde har lige fået en nok sejeste job nogensinde: Hun er blevet mystery shopper!

Eller, det vil sige, hun er kommet på en liste over mystery shoppers. Det foregår nemlig sådan, at man kommer igennem en godkendelsesproces, for at komme på en liste som firmaet så kan vælge fra. Så siger butikkerne til firmaet: “Hey, vi kunne godt tænke os en mystery shopper i vores butik. Det må gerne være en der er sådan og sådan.” Så kigger mystery shopping-firmaet på listen og sammenligner med, hvad butikken gerne vil have, og så kontakter firmaet den person, der passer bedst. Sådan cirka.

Min veninde er altså så som sagt kommet på den liste, hvilket er helt vildt sejt. Hun er ikke blevet bedt om at shoppe endnu, men vi se begge to rigtig meget frem til det. Hvem har ikke lyst til at shoppe og få penge for det? Og ikke bare for at shoppe, men for at sige sin mening om butikken, betjeningen osv. Som garvet shopper tvivler jeg på, at jeg kunne finde noget bedre.

Det bliver spændende at se, hvor lang tid der går, før hun får lov at shoppe. Der er sikkert mange som min veninde, der gerne vil shoppe tøj og møbler. Der er nok lidt længere mellem de mystery shoppers, der synes det er fedt at købe hot dogs og cola på tanken.

På den anden side skal der nok være nogle derude, der går mere op i varme pølser med brød end mode. Hvem ved? Jeg kunne godt tænke mig at se, hvem der er på listen. :-)

Leave reply

Back to Top