Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/dallerupmodecenter/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/schultz-co.dk/dallerupmodecenter/wp-includes/plugin.php:579) in /var/www/schultz-co.dk/dallerupmodecenter/wp-content/themes/wegraphics_bello/functions.php on line 85
Ny hårtørrer til god pris
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/dallerupmodecenter/wp-includes/plugin.php on line 579

S. Dallerup – Livsstils og mode blog

Ny hårtørrer til god pris

hårt

Så kunne min gamle hårtørrer simpelthen ikke mere. Den er i dag blevet kasseret og erstattet med en hårtørrer fra danske HH Simonsen. Denne HH Simonsen hårtørrer ser virkelig god ud efter, hvad jeg kunne læse på webshoppen billigvoks.dk’s side:

  • Den vejer kun 550 gram
  • Den sørger for kun et minimum af statisk elektricitet i håret
  • 3 varmeindstillinger
  • 2 hastigheder

Derudover har HH Simonsen hårtørreren to ting som jeg synes er virkelig godt fundet på. Det første er at ledningen til hårtørreren er hele 3 meter lang. Det betyder at jeg kan bruge den uden at hive stikket ud af kontakten hele tiden.

Den anden ting synes jeg er direkte genialt. På den her hårtørrer fra HH Simonsen er der en knap, som gør at der blæses med kold luft. Det gør styling af håret meget nemmere og jeg har kun set det på hårtørrere, der er dobbelt så dyre indtil videre, så da jeg læste at HH Simonsen hårtørreren havde denne mulighed, valgte jeg at bestille en straks.

Da jeg bestilte kunne jeg se at jeg fik ”fri fragt” på min HH Simonsen hårtørrer og selvom det kun er 35 kroner, så synes jeg da at det er fin service fra billigvoks.dk.

Leave reply

Back to Top