Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/schultz-co.dk/dallerupmodecenter/wp-includes/post-template.php on line 265

S. Dallerup – Livsstils og mode blog

Ny ryglov – Ja tak!

Jeg læste en artikel her den anden dag på BT. Hvis I ikke har nået at læse om den nye rygelov endnu så tjek det her.

Jeg er ikke selv ryger og blev derfor super glad da den nye rygelov trådte i kraft den 15 august 2012. Jeg husker tydelig hvordan det var at være ung for år tilbage hvor man måtte ryge overalt nærmest. Havde man været i byen, på diskotek eller bar, var det helt sikkert at man stank langt væk af røg når man kom væltende hjem. Oveni det, kunne man jo lugte det når man vågnede næste morgen med tømmermænd.Da den første rygelov så kom gjorde det en kæmpe forskel. Nu havde diskotekerne fået installeret rygekabiner, så vi andre kunne feste og have det sjovt uden at få vejrtrækningsproblemer og stinke af røg.

Nu er der så kommet endnu et tiltage til rygeloven: det er ikke længere tilladt at ryge i og udenfor børneinstitutioner og uddannelsesinstitutioner. Som ikke-ryger synes jeg jo det er helt perfekt, for så bliver den lille tot ikke udsat for passiv rygning vuggestuen, nok ikke at hun gjorde det så meget før, men man oplevede da nogle gange at forældre lige stod udenfor hoveddøren med en smøg inden de skulle hente deres barn. Sådan noget røg sætter sig i tøjet og bliver trukket med ind i institutionen. og vi andre forældre skulle ikke igennem deres røgsky inden vi selv skulle ind. Måske er jeg fanatisk, men kan ikke fordrage røg og egentlig heller ikke tåle det, så vil heller ikke udsætte hende den lille for det.

Lige så skønt er det også at Århus Kommune har indføre rygeforbud i arbejdstiden. Håber det kommer til Horsens en dag, så man slipper for det her også.

Leave reply

Back to Top