Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/schultz-co.dk/dallerupmodecenter/wp-includes/post-template.php on line 265

S. Dallerup – Livsstils og mode blog

Outlet messe med spændende besøg

Vi var på outlet messe i Aarhus, for at benytte os af muligheden for at gøre nogle kup. Til de af jer som ikke er bekendt med outlet messer, så er dette er sted hvor tøj producenter sælger ud af deres tøj, hvor der er mulighed for at spare mange procenter. Grunden til at du har mulighed for at spare penge kan f.eks. være at der er tidligere sæsoners tøj, kollektions prøver mv. dette betyder dog ikke at tøjet er af dårligere kvalitet eller umoderne, så derved er der mange penge at spare.

Jeg kom dog hjem fra messen med mere en bare tøj, da jeg på denne messe mødte manden bagved rejseselskabet Mit Livs Rejser. Dette århusianske initiativ blev jeg for første gang introduceret for af min mor, som havde været på en af deres ture, som hun ikke kunne lade vær med at snakke om efterfølgende. Til dem af jer som endnu ikke kender til Mit Livs Rejser, så kan fortælle jer at de arrangere gode senior rejser, hvor der er fokus på fællesskab – hvilket betyder at der på deres rejser er nogle rejseguider med som er frivillige, som derved kun er der af egen interesse – dette giver jo virkelig nogle gode mennesker, da de er der fordi de vil, og ikke fordi de skal tjene penge på det. Disse perfekte 65 rejser er derfor perfekte rejser til seniorer som savner eller bare gerne vil omgås ligesindet på et højere plan.

Jeg havde herved fornøjelsen af at snakke med manden bagved disse 65 rejser, som havde et urtroligt livssyn på hvorledes man skal nyde livet. ”man lever kun rigtigt når man omgås andre mennesker, hvis man ikke gør det, så lever man kun i sin egen verden, og jeg har lært at vi lever bedst i ’vores’ verden”. Tankevækkende ord. Derfor kan jeg kun anbefale at tage på en senior rejser med Mit Livs Rejser.

Du kan læse mere om deres store udvalg af senior rejser ved at besøge deres hjemme.

Leave reply

Back to Top