Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/schultz-co.dk/dallerupmodecenter/wp-includes/post-template.php on line 265

S. Dallerup – Livsstils og mode blog

Shop amok i december

– Men køb ikke det, der står på din egen ønskeseddel.

Jeg har flere veninder som faktisk ikke shopper i december måned, udover når de køber julegaver. Og ærlig talt så synes jeg det er lidt noget fis 😉 man skal jo bare ikke gå ud og købe det, som står på ens ønskeseddel. Men derfor kan man jo godt shoppe mens man kigger på julegaver :)

Jeg har her i december måned gjort nogle gode køb. Har bl.a. fået udviddet min samling af Saint Tropez tøj. Fik en super fin kjole og en ny top. Det er jo fantastisk at købe nyt tøj og der er så meget lækkert i butikkerne i december.

Derudover købte jeg to flotte du milde kjoler. Så nu har jeg nytårs kjolen og kjolen til juleaften :) Men det var så også alt hvad jeg købte i december måned og ja, der er nok lidt shopaholic over mig, men de fleste andre måneder om året kan jeg styre mig :)

Desuden var jeg tidlig færdig med julegave indkøb, men stemningen er bare så hyggelig på en julepyntet gågade :) Så det skulle da nydes i fulde drag :)

 

Leave reply

Back to Top