Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/schultz-co.dk/dallerupmodecenter/wp-includes/post-template.php on line 265

S. Dallerup – Livsstils og mode blog

Vinter tid, er regntid

Vi er gået ind i vinterhalvåret, hvilket betyder at vi snart gå en våd tid i møde, efterfulgt af en endnu koldere tid med sne og slud. Da Danmark ikke er det sted i verden med mest sne, betyder denne periode ofte meget regn. Dette betyder at der er på tide at finde en regnjakke ferm, både til dig og den bette.

Da vi har haft et rigtig godt efterår, som har været rigtig smuk, og rigtig varm. Så vil den begynde periode desværre også indeholde en masse regn, derfor skal du allerede nu tænke på det rigtige udstyr, udover regnjakken, så er det også vigtig med den rigtige taske, som kan modstå regnen, ellers ender du med en ødelagt computer. Jeg kan især anbefale nogle af mærket Fjällräven, da disse er rigtig gode, og modstandsdygtige overfor regn.

Mange frygter at finde regnjakken frem, da de ikke syndes dette er et særlig sexet stykke tøj at benytte, som fjerne alle former fra den kvindelig krop  – her er det vigtig at man husker på at regnjakker først i de senere år er blevet benyttet af designere og de gode mærkere, så derfor skal du ikke tænke på din tidligere regnjakke. Gå derimod ud til dit yndlings modecenter, som garanteret har en flot regnjakke, som er langt pænere samt mere sexet end den du har liggende i skabet.

Hvad angår den bette, så har der i lang tid været en masse dejligt regntøj til dem, her er det bare med at gå på jagt for at find det som er pænest og smartest. Jeg er så vild med regntøj til min bette tot, at jeg skifter sæt til ham i hvert fald 2 gange hver periode. Jeg har det lidt med regntøj, som med flyverdragt, det er noget af det sødeste til de små.

Leave reply

Back to Top